KTSO’DAN KAZANCI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN TUNCEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

06 Mayıs 2024

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve  Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Eren, 31 Mart 2024 tarihi itibariyle Kazancı Belediye Başkanlığı görevine seçilen Muhittin Tuncel’e makamında hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimi; Kazancı   Belediye Başkanı Muhittin Tuncel’i  tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muhittin Tuncel, nazik ziyaretlerinden dolayı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimine teşekkür etti.