KTSO’DAN KARAMAN BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

24 Nisan 2024

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celil Evcen ile Mehmet İşçi,  Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Eren, Ahmet Öztoprak, Bekir Coşgun, Ersin Atik, Ramazan Keçili 31 Mart 2024 tarihli yerel seçimlerinde 2.kez Belediye Başkanlığı görevine seçilen Savaş Kalaycı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ülke ekonomisi ve güncel konuların konuşulduğu ziyarette, Başkanlar Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya odamız faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleşen ziyarette, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi; Başkan Savaş Kalaycı’yı tebrik ederek, görevinin İlimiz ve Karaman halkı için hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan  Savaş Kalaycı, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.