KTSO’DAN KAZIMKARABEKİR BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ DEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

24 Nisan 2024

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celil Evcen ile Mehmet İşçi, ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Nuri Eren, Bekir Coşgun, Ramazan Keçili,  31 Mart 2024 tarihi itibariyle Kazımkarabekir  Belediye Başkanlığı görevine seçilen Durmuş Demir’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimi; Kazımkarabekir Belediye Başkanı Durmuş Demir’i tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir,  nazik ziyaretlerinden dolayı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.