İYİ PARTİ HEYETİ’NDEN KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA ZİYARET

20 Mart 2024

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti İçi Eğitim Başkanı Ayşe Sucu, İyi Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, İyi Parti  Belediye Başkan Adayı Nihal Tümene,  Merkez İlçe Başkanı Ahmet Demirayak ve  İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundular.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen’in ev sahipliği yaptığı ziyarette seçim dönemi, ülke gündemi, ekonomik sorunlar görüşüldü.

Ziyarette; İyi Parti tarafından 2024 yerel seçimleriyle ilgili olarak yapılan  çalışmalar, hedefleri ve projeleri  hakkında bilgiler verildi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen İyi Parti  heyetine  nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendilerine başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.